Cramo täiendas oma ridu talendika Eesti noormängijaga

Postimees Sport
Copy
Kaspar Kitsing (vasakul).
Kaspar Kitsing (vasakul). Foto: Kaspar Kitsingu Instagram.

BC Kalev/Cramo korvpallimeeskond täieneb 21-aastase ja 198 cm pikkuse tagamängija Kaspar Kitsingu näol, kes sõlmis klubiga aastase lepingu.

Erkmaa Korvpallikoolis üles kasvanud noormängija, kes esindanud Eesti U16, U18 ja U20 noortekoondiseid, on enamus oma karjääri veetnud Itaalia madalamates liigades. Eelmisel hooajal kuulus ta TalTech/Optibet ridadesse, kus Paf Eesti-Läti Ühisliigas kogus keskmiselt 15,6 minutiga 3,7 punkti, 1,1 lauapalli ja 1 resultatiivse söötu.

Kaspar Kitsingu sõnul ootab ta võimalust niivõrd professionaalses klubis treenida ja mängida kui selleks on Kalev/Cramo ning lisas: «Praegusel hetkel oma karjääriredelil tundsin, et see on minu jaoks õige samm. Klubi kõrged ambitsioonid ja uus peatreener tegi pakkumise saamisel otsustamise väga lihtsaks. Tuleval hooajal tahan olla abiks klubi eesmärkide täitumisel ja isiklikus plaanis areneda korvpallurina.»

Peatreener Heiko Rannula kirjeldab Kasparit kui potensiaaliga pikka mitmekülgset tagamängijat, kuid lisas: «Nüüd on tal vaja tööd teha, et saada füüsiliselt tugevamaks ja teha korralik samm meestekorvpalli.»

Hommikul lätlase Martinš Meiersi tiimi lisanud Cramol on nüüd koos 11 mängijat.

Lisaks Kaspar Kitsingule ja Meiersile kuuluvad koosseisu ka Kristjan Kitsing, Hugo Toom, Artur Konontšuk, Taavi Jurkatamm, Tanel Kurbas, Martin Dorbek, Wes van Beck, Alterique Gilbert ja Oleksandr Kovliar.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles