Uue näoga Tarvas on paika saanud esimesed mängijad

Jarmo Jagomägi
, Reporter
Copy
Vitali Šumskõi.
Vitali Šumskõi. Foto: BC Tarvas/Facebook

Rakvere Tarva korvpallimeeskond on välja hõiganud kahe tuleval hooajal tiimi kuuluva mängija nime. Mõlemad tulevad piiri tagant.

Esmalt saadi paika eesliini mehed. Esimesena löödi käed Ukraina noortekoondislase, 19-aastase Vitali Šumskõiga. 

«Soovin tänada Tarva klubi võimaluse eest korvpallurina edasi areneda ning näidata oma potentsiaali nii Eesti-Läti Ühisliigas kui koduses meistriliigas. Olen kursis, et Eesti korvpall ning siin toimetavad klubid on pidevas arengus, ja et siin on väga sõbralikud inimesed. Annan endast parima, et klubi eesmärke täita ning enda oskusi arendada!» ütles 205 sentimeetri pikkune pallur, kes mullu mängis kodumaa kõrgliigas Ternopilis.

Täna teatati 23-aastase, 201 sentimeetri pikkuse lätlasest ääremängija Karlis Helmanise liitumisest. Karjääri jooksul ka Hispaanias ja Norras kogemusi hankinud mängumees kuulus eelmisel hooajal Läti hiiu BK Ventspilsi rivistusse, kus ta oli pigem statist.

«Mul on äärmiselt hea meel, et jõudsin BC Tarvaga lepinguni ning tänulik võimaluse eest mängida Eesti meistriliigas ja loomulikult ka Eesti-Läti Ühisliigas. Minu eesmärk on võidu nimel võidelda ja igas mängus endast 110% anda!» märkis Helmanis.

Eelmisel hooajal kodustel meistrivõistlustel viimaseks, seitsmendaks jäänud Tarvas muutis tänavu veidi kurssi. Alustati koostööd Reinar Halliku korvpallikooliga, Martin Müürsepa asemel alustab peatreenerina eelkõige tugeva noorte juhendajana tuntud Vaido Rego.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles