VIDEO ⟩ Jalgpalluri räpane trikk ajas vastased marru (1)

Christopher Krutto
Copy
Dani Olmo.
Dani Olmo. Foto: Clemens Bilan/Epa/Scanpix

Laupäeval mängiti Saksamaa superkarika finaal, kus kohtusid Müncheni Bayern ja Leipzigi RB. Mäng lõppes Bayerni 5:3 võiduga, kuid tulemusest rohkemgi pakkus kõneainet Leipzigi mängija Dani Olmo nurjatu trikk.

Bayern tegi kohtumisele parema alguse ja juhtis esimese poolaja järel 3:0. Teisel poolajal õnnestus neil neljaski lisada, kuid Leipzig lõi kolm tagasi ja otsiti ka viigiväravat.

Pärast Bayerni äärekaitsja Alphonse Daviese vigastusega platsilt lahkumist pidid Leipzigi mängijad ausa mängu põhimõtete raames tagastama palli Bayernile.

See ülesanne jäi Olmole, kes võttis palli omaks ja jättis selle väljaku piiride juurde, otse joone peale seisma. Bayerni kaitsja Lucas Hernandez arvas, et pall läks auti ja võttis selle kätte. Ometi oli Olmo nahkkera mängu jätnud ning olukorrale järgnes Leipzigi jaoks ohtlikust kohast karistuslöök.

Bayerni mehed olid taolisest käitumisest marus, kuid kohtuniku otsust see ei muutnud. Õnneks või kahjuks karistuslöögist midagi teravat ei sündinud ning Bayern noppis võidu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles