OTSEÜLEKANNE ⟩ Tariston Cupil selguvad ka Kiirkasiino suvetuuri parimad

Postimees Sport
Copy

Sel nädalavahetusel selguvad Paides Kiirkasiino rannavolle suvetuuri üldvõitjad, kui toimub sarja finaaletapp Tariston Cup. Pühapäevastest kohtumistest näeb otsepilti Postimehe vahendusel.

Mehi on registreerunud 17, naisi 15 paari. Reedel algusega kell 18.00 peetakse kvalifikatsiooniturniirid, laupäeval toimuvad alagrupimängud ja veerandfinaalid, pühapäeval poolfinaalid ja medalimängud. Laupäeval ja pühapäeval algab võistluspäev kell 10.00.

Lisaks Tariston Cupi esikolmikule saavad Paides karikad ja auhinnad ka sarja üldvõitjad ja teise ning kolmanda koha omanikud. Üldvõitjad selgitatakse reitingupunktide alusel (individuaalsed punktid arvutatakse paari peale kokku).

Meestest ei ole kohal kahel viimasel etapil triumfeerinud Kaur Erik Kais ja Rasmus Meius, sest nemad mängivad sel nädalal Eesti koondisega Rahvuste karikal koos Kusti Nõlvaku ja Mart Tiisaare ning Dmitri Korotkoviga. Seetõttu mängib Korotkovi tavapärane paarimees Jaan Rebel Paides koos Kaarel Kaisiga.

Paides jahivad esikohta terve suvetuuri head minekut näidanud Urmas Piik ja Siim Ennemuist, kes jäid lõppenud nädalavahetusel Haven Kakumäel finaalis alla Kaisile ja Meiusele. Piik ja Ennemuist on seejuures juba sarja üldvõidu kindlustanud, sest neil mõlemal on enne viimast etappi kirjas 88 reitingupunkti ja edu järgmiste ees püüdmatult suur. Paides jahivad kõrget kohta ka Kaspar ja Kaarel Pomerants, Siim Rantanen – Sander Talistu jt, eestlastele pakuvad taas konkurentsi lätlased Valdis Stalidzans – Armands Putnis.

Vaata meeste osalejaid.

Vaata meeste üldreitingut.

Naiste turniiril on kindlasti esikohanõudlejad Liisa-Lotta Jürgenson ja Eva Liisa Kuivonen, kes teenisid eelmisel etapil välispaaride järel parimate eestlannadena kolmanda koha. Kohal on ka Kakumäel neljandaks jäänud Mari Loorman ja Gerli Gull ning terve suve stabiilsust näidanud Annemar Neiland – Merike Errit jt.

Naiste seas on üldvõitja lahtine, enne viimast etappi on enim punkte kogunud Maret Kuuse ja Laura-Liisa Maiste (mõlemal 68 punkti), ent neil on mitmeid ohtlikke jälitajaid ja seis on tasavägine. Kuuse – Maiste jahivad Paides samuti esikohta nagu veel ka mitmed tugevad noortepaarid.

Vaata naiste osalejaid.

Vaata naiste üldreitingut.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles