Skandaalne tennisist tähistas Wimbledoni võitu nii kõvasti, et on selgelt vormist väljas

Toimetas Ville Arike
Copy
Jelena Rõbakina San Jose turniiril.
Jelena Rõbakina San Jose turniiril. Foto: Neal Waters/ZUMA Press Wire/Scanpix

Möödunud kuul ootaatult Wimbledoni tenniseturniiri võitnud Jelena Rõbakina tähistas triumfi nõnda kõvasti, et on nüüd vormist selgelt väljas ning kaotas San Jose turniiri avaringis Darja Kassatkinale 6:1, 2:6, 0:6.

Venelanna Rõbakina kolis teatavasti hiljuti Kasahstani lipu alla ning tänu sellele sai Wimbledonis võistelda. Venemaa ja Valgevene tennisistidel seda võimalust polnud. Küll ei tee nende riikide sporlastele võistlemisel takistusi USA. Nõnda saavad Kassatkina ja tema kaasmaalannad seal mängida.

Avaseti kerge võitmine tähendas silmapetet, esimesest pooltunnist enamaks Rõbakinat ei jätkunud. Ta tegi terve lühikeseks jäänud mängu peale kokku rohkem kui 50 lihtviga! On selge, et kolm nädalat kestnud pidustused, mille käigus võttis sportlane end maha ka Hamburgi turniirilt, on jätnud oma jälje.

Rõbakina tunnistas turniiri eel portaalile San Francisco Chronicle, et Wimbledoni võidu järgseid sündmusi ja vastuvõtte oli nõnda palju, et ta pidi tegema kümnepäevase treeningpausi.

«Kohtusin nii paljude inimestega. Ma ei maganud kolm päeva, hiljem viis päeva lihtsalt puhkasin. Alles seejärel tajusin, et mu elus on toimunud midagi erilist,» rääkis Rõbakina.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles