Eesti alistas ka Leedu koondise

Postimees Sport
Copy
Käsipalli U18 koondislased sõprusmängul.
Käsipalli U18 koondislased sõprusmängul. Foto: Helin Potter/Eesti Käsipalliliit/arhiiv

Eesti U18 käsipallikoondis alistas viimases sõprusmängus Leedu eakaaslased tulemusega 32:22 (13:8). 

Olles kolmes sõprumängus kolm korda alistanud Läti koondise, said noored koondislased katsuda rammu ka Leedu koondislastega, kes üllatasid eestlasi teismoodi mänguga.

Peatreener Kalmer Musting tõdes, et kontrollmängud on olnud väga erinevad: «Ka täna oli taaskord teistmoodi mäng, sest leedukad mängisid väga aktiivset kaitset, isegi kuni keskjooneni välja, mis oli teistmoodi kui lätlastega. Kuigi vastane üllatas meid aktiivse kaitsega, siis saime poolajaks siiski edumaa, mida suurendasime teisel poolajal nii kümne väravani. Enamus mängijaid said ka kirja värava.»

Võrreldes Riias toimunud kahte mängu, tuli Mustingul tõdeda mängupäevade erinevust: «Eile oli meil lätlastega raskem mängida, oli reisipäev, ärkasime vara ning puhata saime vähe, kuigi mõned mängijad kasutasid pikka bussisõitu Riiga magamiseks. Samas täna oli meie vastane samas olukorras, neil oli reisipäev ja meie saime võtta aega enne mängu rahulikult ja ka puhata. Mängud ja mängupäevad on olnud erinevad, eks me enne EMi veel analüüsime kontrollmänge ning proovime olukordi parandada juba treeningutel Rumeenias.»

Järgmisena ootab Eestit ees U18 EMi B-divisjoni turniir, mis toimub 8.-14. augustil Rumeenias. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles