Djokovici leer on US Openi osas lootust kaotamas: see kõik on üks suur s*** (1)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Novak Djokovic.
Novak Djokovic. Foto: Nedim Grabovica

Novak Djokovici lootused tenniseaasta viimasel suurel slämmil ehk US Openil osaleda näivad aina tuhmimaks muutumas. 

Nimelt pole 35-aastane serblane ennast koroonaviiruse vastu vaktsineerinud, mis tähendab, et praeguste reeglite kohaselt ei või ta USAsse ega Kanadasse siseneda.

Kuigi internetis ringleb enam kui 50 000 allkirjaga petitsioon, mis nõuab 21-kordse slämmitšempioni võistlema lubamist, ei mõjuta see ilmselt karvavõrdki sealseid valitsusi, kes oma korraldustega soovivad riiki koroonaviiruse eest kaitsta.

Tõsi, teoorias eksisteerib variant, kus USA president Joe Biden leevendaks spetsiaalselt US Openi eel piiranguid, kuid sellesse ei usu isegi serblase leer.

«Novak teeb kõik endast oleneva, et kohale jõuda. Võib-olla antakse talle eriviisa... kuid jäänud on kõigest kaks nädalat,» sõnas Djokovici treener Goran Ivanisevic.

«Minul isiklikult sellesse uskus pole, et [president Joe] Biden kavatseks võistluste eel järsku reegleid muuta. Minu jaoks on see kõik üks suur s***, sest kui sa oled vaktsineeritud, ent annad positiivse testi, võid sa ikkagi USAsse siseneda. Kui sa pole aga vaktsineeritud, ent negatiivne, siis mitte. See on lihtsalt järjekordne näide, et sport on liiga poliitiline.»

Kui Djokovicil ei õnnestugi USA/Kanada viisat saada, jääks ta lisaks US Openile eemale ka Montrealis ja Cincinnatis toimuvatest Masters 1000 taseme turniiridest.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles