VIDEO ⟩ Oliver Solbergi Soome ralli lõppes reedel esimeses kurvis

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Oliver Solberg.
Oliver Solberg. Foto: Twitter @MiikaWuorela

Oliver Solberg Soome ralli sai läbi praktiliselt enne, kui see õieti alatagi jõudis. 

Neljapäevane publikukatse õnnestus 20-aastasel rootslasel siiski kenasti läbida – seal näitas ta seitsmendat aega – ning tehniliselt startis ta ka reedesele esimesele katsele.

Kuid juba Laukka katse esimeses pikas vasakkurvis kandus ta rajalt liiga välja, riivas masina tagaosaga kändu või kivi ning käis üle katuse. Sellega oligi Solbergi ralli sõidetud, mehe esmane reaktsioon oli mõistetavalt suur (viha)karjatus.

«Auto tagaosa läks käest ära ja teadsin kohe, et ma ei suuda seda teele tagasi tuua. Nägin puud ja alguses mõtlesin, et teen pirueti, aga tegelikult käisin üle katuse. Ma ei tea, kas kutsuda seda halvaks õnneks või lolluseks,» rääkis Solberg hiljem portaalile DirtFish.

20-aastase roolikeeraja tänavune aasta on kulgenud üldse võrdlemisi raskelt ning punkte on ta teeninud vaid Rootsis ja Keenias. «Meil on olnud palju ebaõnne. Olgu, Horvaatias ja siin tegin avarii, aga mõlemal korral läks auto tagaosa ootamatult käest. Ma ei saa aru, miks sellised asjad juhtuvad. Ma ei tea, mida öelda. Meil ja kogu Hyundai tiimil on praegu väga raske,» lausus ta pisaraid tagasi hoides.

Video väljasõidust:

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles