Chelsea mängijad kardavad ühte konkreetset särginumbrit

Siim Kaasik
, reporter
Copy
Romelu Lukaku on üks paljudest Chelsea ründajatest, kes kandnud number 9 särki, kuid mänginud alla oma võimete.
Romelu Lukaku on üks paljudest Chelsea ründajatest, kes kandnud number 9 särki, kuid mänginud alla oma võimete. Foto: TOBY MELVILLE/Scanpix

Londoni Chelsea jalgpalliklubis ei taha keegi endale number 9 särki, sest varasemalt on seda numbrit kandnud mängijad ebaõnnestunud.

Viimastel aastatel on Londoni Chelseas number 9 särki kandnud, kuid alla oma võimete mänginud sellised jalgpallurid nagu Fernando Torres, Radamel Falcao, Gonzalo Higuaín, Álvaro Morata ja Romelu Lukaku.

Chelsea peatreener Thomas Tuchel tunnistas, et praegused meeskonna mängijad pelgavat seda numbrit. «Inimesed räägivad, et sellel numbril on needus peal. Ega me ei ole seda numbrit avatuks jätnud taktikalisel põhjustel,» rääkis Tuchel Reutersile.

«Number 9-le pole väga suurt nõudlust. Vahepeal soovivad mängijad numbrit vahetada, kuid üllatuslikult ei taha keegi seda numbrit puudutada. Kõik, kes on siin klubis kauem olnud, räägivad: «Ah, tead, et tema kandis number üheksat ja ei löönud väravaid.» Praegu oleme olukorras, kus keegi ei taha number üheksat puudutada,» jätkas Tuchel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles