Karm süüdistus: Saksamaa tippjalgpallur peksis raseda tüdruksõbra kõhtu

Christopher Krutto
Copy
Nico Schulz.
Nico Schulz. Foto: IMAGO/Kirchner-Media/Scanpix

Dortmundi Borussia jalgpalluri Nico Schulzi (29) endine elukaaslane andis sportlase tsiviilkohtusse väidetava koduvägivalla tõttu.

Saksamaa väljaanne Bild kirjutab, et Schulzi endine elukaaslane süüdistab jalgpallurit koduvägivallas. Süüdistuses on toodud välja erinevaid episoode, kuid üks neist on eriti võigas.

Väidetavalt lõi Schulz naist jalaga kõhtu, kui too oli paari ühise lapse ootel. Antud vahejuhtum leidis aset kaks nädalat enne tüdruku sündimist 2020. aasta augustis.

Kokku on süüdistus 76 lehte pikk ja sisaldab tõenditena väidetavalt ka sõnumeid, kus naine süüdistab Schulzi peksmises.

«Ta haaras endise tüdruksõbra tagant ja lükkas maha. Pärast seda peksis Schulz teda mitu korda kõhtu,» seisab näiteks ühes kohas.

Naise advokaadi Sonja Frodermanni sõnul on tõendeid, et Schulz proovis meelega tema rasedust katkestada. Lisaks tsiivilkohtu juhtumile on asunud asja uurima ka prokuratuur ning Schulzi kodus viidi läbi ka läbiotsimine.

Kui ta jääb süüdi, siis võidakse jalgpallur kuni 10 aastaks vangi saata. Dortmundi Borussia suhtub asjasse väga tõsiselt.

«Arutasime asja koheselt mängija ja tema nõunikega. Mängija eitab kõiki süüdistusi. Dortmundi Borussia ei teadndud nendest enne, kui meedia neid kajastas. Need on väga tõsised ja šokeerivad,» seisis klubi teadaandes.

Schulz on 12 korral esindanud ka Saksamaa jalgpallikoondist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles