CORNER 1 ⟩ Vormel-1 sõitjatetralli lahtimõtestamine ja nostalgiaradadel kulgemine

Postimees Sport
Copy
Kuigi F1 praeguse kuumima sündmusteahela algatas Sebastian Vettel, siis selle tõeline katalüsaator oli ikkagi pildil olev Fernando Alonso.
Kuigi F1 praeguse kuumima sündmusteahela algatas Sebastian Vettel, siis selle tõeline katalüsaator oli ikkagi pildil olev Fernando Alonso. Foto: JURE MAKOVEC

Kui vormel-1 sari läks just suvevaheajale, siis võidusõidumaailma kuninglikule sarjale keskenduv taskuhääling «Corner 1» omakorda naasis enda omalt. Õnneks hea ajastusega, sest tänu Sebastian Vetteli karjääri lõpetamise teadandele ja sellest alanud seebiooperi tasemel sündmustejadale on, millest rääkida.

Esimese hooga suunamegi oma pilgud lepingusaaga keskmes olevale Fernando Alonsole, kes tekitas oma Alpine'ist Aston Martinisse minekuga paraja kaose. Nõnda räägimegi Alonso, Alpine'i, Aston Martini, Oscar Piastri, Daniel Ricciardo ja McLareni perspektiividest ja motovatsioonidest ning katsume asjas selgusele jõuda.

Seejärel liigume meile omasel viisil aktuaalsetelt teemadelt nostalgilistele. Räägime nii üllatuslikest tiimivahetustest kui ka Austria GP nädalavahetusel Ralf Schumacheri käes demosõidul hämmastavalt edenenud 2003 aasta Williams-BMW FW25-st, mis oli vaat et kiirem kui praegused F1 autod!

Nõnda võrdlemegi kahe ajastu autosid ning Austria GP-d koha peal vaadanud Art jagab muljeid ka otse raja äärest. Mõistagi räägime paar sõna ka FW25 ajaloost ning saate lõpuosas tegeleme võlgade tasumisega.

Saate vedajateks on vormelimaailma entusiastid Art-Peeter Roosve ja Janar Saharenko, kes on vormelisõpradele ehk tuntud kui Facebooki lehekülje «Corner 1 Eesti» haldajatena.

Head kuulamist!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles