Endine elukaaslane kohtus: Manchester Unitedi eksstaar viskas mu hotellitoast alasti välja

Postimees Sport
Copy
Kunstniku joonistus Ryan Giggsist kohtusaalis.
Kunstniku joonistus Ryan Giggsist kohtusaalis. Foto: Julia Quenzler / SWNS.com / Scanpix

Endisel Manchester Unitedi ja Walesi jalgpallikoondise staaril, ka Walesi peatreenerina töötanud Ryan Giggsil pole eraelus kõige paremad ajad. Ta seisab kohtu ees naistevastase vägivalla süüdistustega. Endise elukaaslase teatel näiteks viskas Giggs ta hotellitoast alasti välja.

48-aastast Giggsi süüdistavad vägivallas tema endine elukaaslane Kate Greville ja tolle õde Emma. BBC teatel ütles Kate Greville ülekuulamisel, et Giggs oli tema parim sõber ja hingesugulane, kuid muutus solvavaks ja vastikuks. Giggs lükkas kõik süüdistused tagasi.

Giggsi süüdistatakse Kate Greville'i suhtes kontrollivas ja sundivas käitumises perioodil 2017. aasta augustist 2020. aasta novembrini. Kate ja Emma Greville süüdistavad Giggsi nende füüsilises ründamises 1. novembril 2020. Kate Greville rääkis uurijatele, et Giggs lõi teda peaga näkku.

Greville lisas, et mitu kuud varem oli ta avastanud, et Giggsil oli eelmise kuue aasta jooksul olnud suhteid kaheksa teise naisega. Samuti süüdistas ta Giggsi vaimses vägivallas. Kohtuistung jätkub täna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles