President Mölder andis Sildrele amnestia

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti Jäähoki Liidu president Jaan Mölder.
Eesti Jäähoki Liidu president Jaan Mölder. Foto: Liis Treimann

Eesti Jäähokiliidu president Jaan Mölder otsustas muuta alaliidu distsiplinaarkomisjoni otsust ning lubab Panter Purikate peatreeneril Olle Sildrel Eesti meistrivõistluste kohamängudes treenerina tegutseda.

Esialgse otsuse järgi määrati Panter Purikate mängivale peatreenerile Sildrele tegutsemiskeeld kuni hooaja lõpuni ning tingimisi laienes see ka järgmisele hooajale. Põhjuseks hokimehe väidetav mängujärgne kohtuniku ähvardamine.

Range karistus tekitas palju vastukajasid ning Mölder otsustas Eesti hoki hüvanguks tuua olukorda leevendust.

«Olen jätkuvalt seda meelt, et kohtunik on püha ning tema vastased rünnakud on õigustamatud ilma igasuguste vabandavate asjaoludeta,» seisab Mödri avalduses. «Kuid teiselt poolt meie arenevas jäähoki keskkonnas ei pea ma otstarbekaks ühe meeskonna mängijate karistamist, võttes ära selle meeskonna peatreeneri. Otsuse langetamisel arutasin juhtunut Eesti Jäähokiliidu juhatuse liikmete ja distsiplinaarkomisjoniga.»

Mölder lisas, et amnestia puudutab vaid treeneritööd. Mängijana jääb karistus kehtima ning samuti kehtib järgmiseks aastaks määratud tingimisi karistus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles