Lance Armstrong sõudis tema kõrval halvas ja heas seisnud kallimaga abieluranda

Postimees Sport
Copy
Lance Armstrong (vasakul) ja Anna Hansen.
Lance Armstrong (vasakul) ja Anna Hansen. Foto: David Edwards/imago/MediaPunch/Scanpix

Kunagine rattalegend Lance Armstrong abiellus Prantsusmaal oma pikaaegse elukaaslase Anna Hanseniga. Nende kooselu on kestnud alates 2008. aastast ning sinna sisse jäi ka ameeriklase skandaalne dopingupaljastus.

Pulm toimus Prantsusmaal Province'is asuvas veinimõisas ning seal viibisid ka paari kõige lähedasemad sõbrad. Instagrami postituses pihtis Armstrong, et Hansen on olnud tema kõrval halvas ja heas.

«Anna, sa oled olnud 14 aastat minu absoluutne kalju. Pean ütlema, et ma poleks neid torme sinuta üle elanud,» kirjutas Armstrong.

Endise profiratturi kõige skandaalsem periood jäi kümne aasta taha, kui tuli ilmsiks pikalt spekuleeritud dopingukasutamine. Temalt võeti kõik tiitlid, mis ta oli võitnud pärast 1998. aastat. 2013. aasta jaanuaris Oprah Winfreyle antud intervjuus tunnistas ta, et kasutas vormi parandavaid keelatud aineid.

Armstrongi suhe Hanseniga algas 14 aastat tagasi ning neil on 13-aastane poeg ja 11-aastane tütar. Armstrongil on eelmisest abielust 22-aastane poeg ja 20-aastased kaksikutest tütred.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles