Rallimaailmas sahistatakse taas Tänaku M-Sporti naasmisest (3)

Kristofer Seema
, Suvereporter
Copy
Ott Tänak M-Sport Fordiga 2017. aasta Soome rallil.
Ott Tänak M-Sport Fordiga 2017. aasta Soome rallil. Foto: AFP / Scanpix

Belgia väljaanne DH Les Sports kirjutab, et värskelt Soome ralli võitnud Ott Tänak pole enam Hyundais õnnelik ja on valmis liituma oma endise tiimi M-Sportiga.

«Selle põhjal, mis meile umbes aasta tagasi räägiti, pikendas Ott Tänak oma kaheaastast lepingut veel mitme aasta jagu. Aga kõik teavad, et sõitjate lepingutes on klausleid, mis kehvade tulemuste põhjal teevad raskeks nende kinnihoidmise,» kirjutas Les Sports oma artiklis.

«Tingimused ei ole nii keerulised. Aga selle asjaga sõitmine on õudusunenägu,» ütles Ott Tänak Soome ralli 11. katse lõpus.

Belgia spordiportaali sõnul pole ka Hyundai jaoks vastuvõetav see, et sõitja, kellele makstakse aastas mitmeid miljoneid, nende autot avalikult kritiseerib.

«Kuidas saab sõitja, kellele Hyundai maksab aastas mitmeid miljoneid eurosid, avalikult oma tööandjat kritiseerida. Eriti, kui ta on sõitmas ühel aasta suurimal rallil. Kas see tähendab, et ta tahab aasta lõpus lahkuda või soovib Tänak koguni, et ta vallandataks,» arvas Les Sports.

Spordiportaal arvab, et hetkel on M-Sport just see, kes vajab kõige rohkem endale tippsõitjat.

«Craig Breen ja Adrien Fourmaux teevad pidevalt vigu, mis valmistab meeskonnale pettumust. Pierre-Louis Loubet's ja Gus Greensmithis pole potentsiaali, et saada maailmameistriteks.»

Oluliseks faktoriks peeti ka seda, et enam ei juhi Hyundai meeskonda Andrea Adamo, kes veenis kõigepealt Tänakut meeskonda tulema ja kinnitas talle, et asjad lähevad paremaks, ning soovitud tulemused saavutatakse varsti.

«Tänak oleks nõus teenima vähem raha, kui see toob talle paremad tulemused,» võttis Les Sports oma mõtted kokku.

Tänak sõitis autoralli MM-sarjas M-Sporti eest aastatel 2011–2012 ja 2014–2017.

Kommentaarid (3)
Copy
Tagasi üles