21 aastat ihaldatud MM-tiitli ootamist

Karl Juhkami
, reporter
Copy
Esimest korda maailmameistriks tulnud Eesti meeskond poseerib koos hõbedase Saksamaa ja pronksise Luksemburgiga.  foto: Facebook / Eesti Indiacaliit
Esimest korda maailmameistriks tulnud Eesti meeskond poseerib koos hõbedase Saksamaa ja pronksise Luksemburgiga. foto: Facebook / Eesti Indiacaliit Foto: Facebook/Eesti Indiacaliit

Iga nelja aasta tagant* toimuva indiaca MMi puhul on juba ammu tavapärane, et eestlased naasevad sealt medalikuhjaga. Kulda ja karda olid seni teeninud peaaegu kõik. MM-tiitel puudus vaid meie indiaca-meestel. Tänavu see viga aga parandati.

Eelmistelt finaalturniiridelt kolm hõbedat ja kaks ­pronksi võitnud meeskond alustas MMi 2:1 võiduga Belgia üle, kuid pidi seejärel alagrupi ­teises kohtumises ­tiitlikaitsja Saksamaa 1:2 paremust tunnistama. Duellid Luksemburgi ja Šveitsiga kulgesid juba lihtsamalt – 2:0 võidud – ning nõnda edeneti teisena poolfinaali, kus madistati taas Luksemburgiga.

Seal osutasid võõrustajad rohkem vastupanu: Eesti kaotas avageimi 20:25 ning oli teiseski nurka surutud, kuid suutis siiski geimi võita 32:30 ning otsa ka kolmanda 25:19.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles