Manchester Unitedi legend oli häbiväärse kaotuse järel marus

Christopher Krutto
Copy
Gary Neville.
Gary Neville. Foto: Jacques Feeney/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubil ei ole käsil kõige paremad ajad. Eile saadi võõrsil Brentfordilt 0:4 kaotus ning klubi endine kapten Gary Neville ei hoidnud enda pettumust tagasi.

Unitedi jalgpalliklubi pole suutnud pärast legendaarse peatreeneri Sir Alex Fergusoni erru minekut 2013. aastal enam teravaimasse tippu naasta. Sel suvel toodi klubisse Hollandi tippklubist Amsterdami Ajaxist peatreener Erik Ten Hag, kuid ka see pole suutnud vormikõverat tõsta.

«Me vaatame pealt Manchester Unitedi hävitamist,» sõnas Neville Sky Sportsi eetris. «Ma arvasin, et United on parem, aga neid materdati, kiusati ja nendega jamati nii, nagu ei ole võimalik uskuda. Ja nüüd ei ole kuskile peitu pugeda.»

Neville’i sõnul pole klubi seis veel kunagi nii halb olnud. «Olen vaadanud Unitedit 42 aastat ja ei suuda mõelda hetkele, kus ma oleks mõelnud, et asjad on nii halvad kui täna (eile - toim) esimesel poolajal,» jätkas ta.

Kahe mängu järel on Unitedil Premier League’is null punkti ning liigatabelis ollakse viimased. Hooaja esimeses mängus kaotati 1:2 Brightonile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles