BLOGI JA GALERII ⟩ Eesti alistas kindlalt Bosnia ja võitis koduse turniiri

Ville Arike
Copy

Eesti meeste korvpallikoondis alistas Tartus peetud Ilmar Kullam 100 turniiri viimases mängus Bosnia ja Hertsegoviina 102:89. Et mõlemad meeskonnad alistasid eelmistel päevadel Belgia, pälvis Eesti turniiril esikoha. Postimees tegi kohapealt otseblogi.

Enne mängu:

Eesti koondis sai turniiri avamängus reedel Belgiast jagu 79:66. Veel poolajavile kõlades olime taga 39:42, kuid teine poolaeg võideti 40:24. Eesti suuremad korvikütid olid Maik-Kalev Kotsar 19 ja Kerr Kriisa 15 punktiga.

Peatreener Jukka Toijala teeb tolle mängu koosseisuga võrreldes tänaseks muudatusi, et anda võimalusi kõigile EM-kandidaatide seas olevatele meestele. Reedel jäid koosseisust välja Matthias Tass, Kregor Hermet, Martin Dorbek, ja Janari Jõesaar, neist viimast vaevab vigastus.

Täna asendavad Tass, Hermet ja Dorbek Rauno Nurgerit, Robert Valget ja Märt Rosenthali. Veel mängivad Kotsar, Kriisa, Sten Sokk, Kristian Kullamäe, Sander Raieste, Henri Drell, Kaspar Treier, Kristjan Kitsing ja Siim-Sander Vene.

Bosnia mängis Belgiaga eile ning võitis 74:68. Võitjate paremad olid Jusuf Nurkic 18 ning Džanan Musa ja Miralem Halilovic 14 punktiga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles