GALERII Eurosarjast kodusesse liigasse naasnud Paide kaotas otsesele rivaalile punkte

Karl Mihkel Eller
Copy

Premium Liigas toimus pühapäeval üks kohtumine, kui 23. vooru mängus mängisid väravateta viiki Paide Linnameeskond ja FC Kuressaare.

Konverentsiliiga eelringis kahe mängu kokkuvõttes 0:5 Brüsseli Anderlechtile kaotanud Paide pidi koduses liigas leppima viigipunktiga. Koduväljakul 331 pealtvaataja ees prooviti korduvalt saarlaste väravalukk lahti murda, kuid Ingmar Krister Paplavskise seljatagune jäi puhtaks.

Võiks isegi öelda, et Saaremaa klubi vastas Paidele nende oma relvaga, mida eurosarjas kasutati väga efektiivselt – nö bussi parkimisega värava ette. Kuressaare on sel hooajal kujunenud Paide jaoks komistuskiviks. Esimeses ringis kaotati neile 1:2 ning teises mängiti 1:1 viiki.

Uuel nädalal peab Paide veel kaks kohtumist. Kolmapäeval kodus Pärnus JK Vaprusega ja laupäeval võõrsil JK Tallinna Kaleviga. Kuressaare kohtub pühapäeval Tallinna FCI Levadiaga.

Paide on jätkuvalt turniiritabelis neljandal kohal ning Kuressaare jätkab viiendana, neid lahutab viis punkti. Paide jääb praegu medalikohast kaugele, kolmandal kohal oleval Nõmme Kaljul on 12 punkti rohkem. Kaks esimest – Tallinna FC Flora ja FCI Levadia – on kogunud 63 ja 60 punkti.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles