VIDEO ⟩ Chelsea ja Tottenhami tuline vastasseis lõppes peatreenerite rüselusega

Karl Mihkel Eller
Copy
Thomas Tuchel (vasakul) ja Antonio Conte.
Thomas Tuchel (vasakul) ja Antonio Conte. Foto: Paul Childs/REUTERS/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas toimus täna kaks teise vooru kohtumist. Neist kõige tulisemaks kujunes Londoni Chelsea ja Tottenhami vastasseis. Stamford Bridge’il toimunud kohtumine lõppes dramaatilise viigiga. Lõpuvile kõlades valasid õli tulle ka peatreenerid, kui Thomas Tuchel (Chelsea) ja Antonio Conte (Tottenham) karvupidi kokku läksid.

Kohtumine algas kodumeeskonnale positiivselt, kui 19. minutil viis Kalidou Koulibaly’i värav Chelsea juhtima. Teisel poolajal, täpsemalt 68. minutil suutis Pierre-Emile Hojbjerg kohtumise viigistada. Juba siis keesid pinged üle ka väljaku ääres, kui Conte juubeldused Tuchelile vastukarva olid ja mehed tülli kiskusid. Kohtunik otsustas mõlemat karistada kollase kaardiga.

Napid üheksa minutit hiljem haaras Chelsea taas juhtohjad, kui 2:1 värava lõi Reece James. Tottenham otsis vastust kaua ning jõudis sihile üleminutitel. 96. minutil tõi taas viigi tabloole ei keegi muu kui Harry Kane.

Õige pea pärast väravat kõlas lõpuvile. Traditsioonilise treenerite kätlemise ajal ei tahtnud Tuchel Conte kätt lahti lasta ning vihjas, et talle ei meeldi, kui käe surumise ajal silma ei vaadata. Seepeale algas väikene rüselus, kus tunded keesid üle nii personalil kui väljakumängijatel. Kohtunik välgutas taas kaarte, seekord määrati punane mõlemale peatreenerile.

Päeva teises mängus alistas Nottingham 1:0 West Hami. Pärast kahte vooru on Tottenham neljas, Chelsea seitsmendal kohal. Täiseduga jätkavad Manchester City ja Londoni Arsenal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles