EMi vigastuse tõttu katkestanud Mayer: nüüd tean, et see oli võimatu missioon

Postimees Sport
Copy
Kevin Mayer (vasakul).
Kevin Mayer (vasakul). Foto: STADION-ACTU/SIPA/Scanpix

Kergejõustiku EMi kümnevõistluse üks suuremaid favoriite Kevin Mayer katkestas juba avaala järel. Ta tõmbas 100 meetri sprindis ära vasaku jala reielihase ning otsustas võistluse katki jätta.

Mayer avaldas juba enne EMi, et ta pole pärast kuldselt lõppenud MMi parimas vormis ning kui tekib vähimgi tagasilöök, siis on ta tervise huvides nõus katkestama. Nii juhtus paraku juba pärast esimest ala.

Prantslane oli pettunud, kuid mitte löödud. Justkui oleks ta säärast tulemit oodanud, kirjutas Prantsusmaa väljaanne L’Equipe. «Neli kuud tagasi tegin jõusaalis vasaku jala reielihasele liiga.

Suutsin sellest ruttu taastuda, aga pärast MMi hakkas see jälle tunda andma. Lükkasin jooksutreeninguid võimalikult kaua edasi, kuid tundsin juba trennides, et kõik pole päris õige,» kommenteeris Mayer.

«Nüüd tean, et see oli võimatu missioon. Tahtsin anda endale võimaluse, aga ei läinud õnneks. Samas, hooaeg ju õnnestus ja see annab mulle enesekindlust järgmiseks aastaks,» lisas 30-aastane Mayer, kes võidutses juulis toimunud MMil 8816 punktiga.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles