Peast mädanev Manchester United purustab antirekordeid

Christopher Krutto
Copy
Manchester Unitedi mängijad olid pärast mängu Brentfordiga selgelt pettunud, kuid pole üldse kindel, et olukord nii pea paremaks läheb.
Manchester Unitedi mängijad olid pärast mängu Brentfordiga selgelt pettunud, kuid pole üldse kindel, et olukord nii pea paremaks läheb. Foto: DAVID KLEIN/REUTERS/Scanpix

Manchester Unitedi jalgpalliklubi kodustaadionit Old Traffordit kutsutakse hellitavalt kui «Theatre of Dreams» ehk eestikeelde tõlgituna unistuste teatriks. Ometi võib see klubi toetajatele tunduda praegu pigem õudusunenägude teatrina, sest just nii keeruline on meeskonna seis.

Viimati võitis United Inglismaa meistritiitli 2013. aastal ja ühtlasi oli tegu ka viimase hooajaga, kui meeskonda juhendas legendaarne šotlane Sir Alex Ferguson. Pärast tema lahkumist on meeskond küll mõned karikad võitnud, kuid võrreldes Fergusoni käe all kogetud eduga ei ole see ligilähedanegi.

Möödunud hooajale mindi Ole Gunnar Solskjaeri käe all vastu väga optimistlikult – tiimiga liitusid näiteks Raphael Varane, Jadon Sancho ja Cristiano Ronaldo. Ometi pani norrakas eelmise aasta 21. novembril pärast Watfordilt saadud 1:4 kaotust ameti maha, sest kehvade tulemuste järel oli surve temale muutunud liiga suureks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles