Jääger ootab Charltoni ja Crystal Palace’i otsust

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Enar Jääger (paremal) Glasgow Rangersi särgis.
Enar Jääger (paremal) Glasgow Rangersi särgis. Foto: rangers.co.uk

Inglismaa jalgpalliklubide Charlton Athleticu ja Crystal Palace’i juures ennast näitamas käinud äärekaitsja Enar Jääger loodab lähipäevadel oma tuleviku osas selgust saada.

«Olen mõlema meeskonna juures testimisel käinud. Charltonis jäi kehva ilma tõttu treeningkohtumine ära, kuid Crystal Palace’is sain ühe mängu ära pidada,» rääkis Jääger. «Praegu on klubiotsing tõesti väga pikale veninud. Viimati jäi Palace'iga kokkulepe, et räägime pärast koondisemängu.»

Seni püsib mõlema meeskonna huvi eestlase vastu ning lähipäevadel peaks selguma, kas võistkonnad soovivad äärekaitsjat uuesti näha. «Jutt on esmalt ikka veel testiperioodist. Kõigepealt tuleb vaadata, kumb meeskond mind trialile tagasi kutsub. Kui kutsuvad mõlemad, siis pean ise valiku langetama,» täpsustas Jääger, kes lisas, et rohkem võimalikke kosilasi praegu silmapiiril ei ole.

Charlton pallib teatavasti Inglismaa tugevuselt kolmandas liigas, kus hoitakse kindlalt liidrikohta ja suure tõenäosusega tõustakse järgmiseks aastaks aste kõrgemale. Crystal Palace paikneb Championshipis samal ajal tabeli keskpaigas. Kummaski võistkonnas automaatselt Jäägerile kohta algkoosseisus tagatud siiski ei oleks. «Konkurents on olemas. Crystal Palace’is on väga hea paremkaitsja, kes on Premier League'i klubide huviorbiidis. Ka Charltonis on üks tasemel noor ees,» märkis Jääger. «Ükskõik kumma klubiga liitumine oleks samm karjääris edasi. Norras sai kaua oldud ja nüüd tahaks ikka midagi muud proovida.»

Samal ajal tunnistas Eesti koondise algkoosseisus üks raudsemaid mehi, et edaspidi tuleb oma koha eest rahvusesinduses kõvasti võidelda. «Konkurents on olemas. (Tihhon) Šišov on väga hea ning (Gert) Kams võib ka sellel positsioonil edukalt mängida,» sõnas Jääger.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles