Kanepi jäi endisele esireketile alla ja piirdus Cincinnatis ühe mänguga

Christopher Krutto
Copy
Kaia Kanepi.
Kaia Kanepi. Foto: MATTHEW STOCKMAN/AFP/Scanpix

Eesti tennise naiste teine reket Kaia Kanepi (WTA 31.) läks läinud ööl Cincinnati kõrgeima kategooria WTA turniiri esimeses ringis vastamisi Victoria Azarenkaga (WTA 22.) ning jäi valgevenelannale 3:6, 6:4, 3:6 alla.

Kanepi jäi avasetis kohe murdega taha, kuid suutis selle kohe ka tagasi saada. Kahjuks suutis Azarenka kaks murret veel teenida ning võitis seti 6:3.

Teises setis jäi Kanepi 0:2 ja 1:3 taha, kuid võitis siis neli järjestikust geimi ja pääses 5:3 ette. Üks geim läks siis küll veel Azarenkale, kuid lõpuks õnnestus Kanepil sett 6:4 võita.

Otsustavas setis pääses eestlanna kõigepealt kahel korral murdega peale, kuid lasi siis konkurendil võita neli geimi järjest. Ühe servigeimi Kanepi küll veel sai, kuid siis vormistas endine maailma esireket kaks tundi ja 13 minutit kestnud mängus võidu.

Kanepi sai mängu jooksul kirja üheksa ässa ja kuus topeltviga, Azarenka omakorda kuus ässa ja üheksa topeltviga. Äralööke kogunes eestlannal 28 ja valgevenelannal 33, lihtvigu tegid mõlemad 27. Kogupunktidest läksid Kanepile 92 ja Azarenkale 103.

Kanepi kasutas kümnest murdepallist ära kuus, Azarenka 16 murdepallist kaheksa.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles