Legendaarne McRae nimi võib WRC-sarja naasta

Christopher Krutto
Copy
Max McRae.
Max McRae. Foto: Instagram @maxmcrae18

18-aastane Max McRae on sammumas isa Alisteri ning onu Colini jälgedes ning loodab tuleval hooajal võistelda autoralli MM-sarjas.

Noormees testis möödunud nädalal Poolas Ford Fiesta Rally3-autot ja näeb vaeva, et leida toetust tuleval hooajal juunior WRC sarjas sõitmiseks. Kuigi noormees on seni põhiliselt võistelnud Austraalias, siis tänavu tuli ta Euroopasse ning on sõitnud juba nii Suurbritannias kui ka Iirimaal.

«Ma olen päris elevil, et juunior WRC-d teha, aga nüüd, kui sain selle autoga sõita, siis tean, et pean just seal olema,» sõnas austraallane WRC-sarja kodulehele.

«Võimalus teha kaasa MM-sarja etappidel on õige tee ja selle nimel teeme kõvasti tööd. Austraaliast MM-sarja liikumine on eelarve mõttes kõva samm üles, aga samas ka suurepärane võimalus koguda rallikogemusi kõige kõrgemal võimalikul tasemel. Näiteks Rootsi lumi, Horvaatia asfalt, karmi kruusaga Sardiinia ja pehme kruusaga Eesti,» jätkas ta.

McRae kiitis M-Spordi Rally3-autot kõvasti ning loodab väga, et saab järgmisel hooajal sellega MM-rallidel võistelda.

Kuigi tema isa Alister on samuti MM-rallidel kogenud võistleja, siis kõige kuulsam McRae ralliperekonna esindaja on Colin, kes võitis 1995. aastal ka MM-tiitli.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles