Maailma esireket seletas, miks läks pärast mängu fänniga vaidlema

Christopher Krutto
Copy
Daniil Medvedev.
Daniil Medvedev. Foto: MATTHEW STOCKMAN/AFP/Scanpix

Maailma tennise meeste esireket Daniil Medvedev seletas, miks läks pärast Montreali turniiril saadud kaotust fänniga sõnelema.

Nimelt oli Medvedev pärast teise ringi kaotust Nick Kyrgiosele väljakult lahkumas, kui grupp tennisefänne väljapääsu juures seisid ja teda luuseriks hakkasid kutsuma.

Medvedev ei jätnud asja sinnapaika, vaid jalutas fännide juurde ning asus nendega vaidlema. Videost oli näha, et tegu oli emotsionaalse sõnavahetusega ning lõpuks jalutas maailma esireket minema.

«Ei loe, kas see on pärast matši, enne turniiri, tänaval või kodus – kui keegi mind mõnitab, siis ma vastan. Lähenesin talle ja küsisin: «Mis su probleem on. Miks sa seda tegid? Ära tee nii.» Ta rääkis vaevu inglise keelt. Inimesed ütlesid talle, et ta vabandaks, aga see ei ole tähtis,» vahendab Novosti Medvedevi sõnu.

«Ma ei luba inetutel asjadel endaga juhtuda. Ma ei jää vaikseks ja jaluta lihtsalt mööda. Tema isa ärritas mind kõige rohkem. Kui ma tema pojale lähenesin, siis hakkas isa samuti inetuid asju mulle ütlema. Mina kasvatan oma lapsi teisiti. See ei ole esimene kord, kui ma midagi sellist oma elus kogen. Mida kuulsam oled, seda tõenäolisemalt see sinuga juhtub,» lisas venelane.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles