TalTech tugevdas korvialust grusiinlasega ning klubi koosseis on peaaegu koos

Postimees Sport
Copy
TalTech/Optibet meeskond.
TalTech/Optibet meeskond. Foto: Tairo Lutter

TalTech/Optibet korvpalliklubiga liitus Gruusiast pärit keskmängija Gegi Baqradze ning nii on ülikooliklubi koosseis algavaks hooajaks peaaegu koos.

Enamjaolt Gruusia liigas mänginud 206 cm pikkune Baqradze esindas eelmisel hooajal Serbia liigasse kuuluvat KK Tamist ning KK Bratunacit, mis osales Bosnia ja Hertsegoviina liigas.

«Mul on väga hea meel liituda TalTechi meeskonnaga. Olen 100 protsenti valmis andma enda eest panuse, et meie meeskond võimalikult hästi mängiks. Ootan väga koostööd peatreener Alar Varrakuga ja kohtumist oma uute meeskonnakaaslastega,» ütles 28-aastane grusiin meeskonna teates.

Peatreener Varrak lisas, et Baqradze aitas meeskonnal tugevada lauavõitlust ning korvialust mängu. «Valikus oli mitmed mängijaid, aga otsustasime valida korvpalluri, kes tunneb euroopaliku mängustiili ja on juba kogemustega mängumees. Tegime ka taustauuringut tema isiksuse kohta ja saime väga palju positiivset tagasisidet erinevatest allikatest, kes kinnitasid, et tegemist on väga tööka ja hea meeskonnakaaslasega.»

Mõlemad leegionärid, Kristaps Gluditis ja Gegi Baqradze, peaksid Eestisse saabuma järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles