28-aastane MK-sarja üldvõitja sai insuldi ja jäi vasakust silmast osaliselt pimedaks

Postimees Sport
Copy
Katrin Beierl (vasakul) ja tema kahebobi kaaslane Jennifer Onasanya.
Katrin Beierl (vasakul) ja tema kahebobi kaaslane Jennifer Onasanya. Foto: Eibner-Pressefoto/EXPA/Groder via www.imago-images.de/Scanpix

28-aastane Austria bobisõitja Katrin Beierl sai puhkusereisil insuldi ning jäi selle tagajärjel vasakust silmast suures osas pimedaks. Kahe aasta tagune MK-sarja üldvõitja kahebobil pole kindel, kas saab võistlusrajale naasta.

«Sain Peruus puhkusel olles insuldi. Arvasin, et see on tavapärane migreenihoog ja läksin tagasi voodisse. 28-aastaselt sa isegi ei mõtle insuldist. Kuna mul ei hakanud parem, siis läksin esimese lennukiga tagasi Viini ja sain diagnoosi,» kirjutas teisipäeval 29. sünnipäeva tähistanud Beierl.

«Jäin vasakust silmast suures osas pimedaks. Õnneks on see praegu ainus sümptom. Aga see on ikkagi jama. Arstid ütlevad, et osa nägemisest võib taastuda, aga pole midagi kindlat. Isegi kui see juhtub, siis on selgusetu, kas autoga sõitmine ja bobisõit on enam kunagi minu jaoks võimalikud,» tunnistas Beierl.

Innsbruckist pärit Beierl on kahel korral tulnud kahebobil EMil pronksile, koos Jennifer Onasanyaga võideti hooajal 2020/21 MK-sari.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles