Elon Musk: muide, ma ostan Manchester Unitedi

Karl Mihkel Eller
Copy
Elon Musk.
Elon Musk. Foto: FREDERIC J. BROWN/AFP/Scanpix

Maailma rikkaim mees Elon Musk teatas Twitteris, et ostab Inglismaa jalgpalliklubi Manchester United. Kas tema säutsul on tõepõhi all, pole veel teada, kuid maailmas on tema lühike sõnavõtt tekitanud korraliku tormi.

Musk tekitas sotsiaalmeedias šokilaine. Esmalt säutsus ta teisipäeva õhtul, et toetab USA vabariiklaste partei vasakut tiiba ja demokraatide paremat poolt. Seejärel avaldas ta veel lühikese sõnavõtu: «muide, ma ostan Manchester Unitedi, pole tänu väärt.»

Seda säutsu on meeldivaks märgitud üle 470 000 korra, jagatud 123 000 korda ning oma arvamust on selle all avaldanud 35 000 kasutajat.

Musk teebki sotsiaalmeedias suuri sõnu ning alati ei pea kõik tema öeldu vett. Samas on fännid maailma rikkamat meest juba aasta alguses ärgitanud ostma Inglismaa kõrgliigaklubi.

Unitedi hooaja algus Inglismaal on olnud katastroofiline. Kahes esimeses voorus on saadud kindlad kaotused ning vastastele on löödud vaid üks värav. Lisaks on meeskonnas pinged, sest staarmängija Cristiano Ronaldo ei astu meeskonnaga ühte jalga.

Praegu pole teada, kas 51-aastane ja 260 miljardi euro suuruse varaga ameeriklane tehingut päriselt teha tahab.

Aprillis teatas Musk, et ostab 41 miljardi USA dollari eest Twitteri, kuid lõpuks ei saanud tehingust asja.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles