Raskustes siplev Manchester United meelitas rahapajaga Brasiilia superstaari enda ridadesse

Karl-Joosep Küngas
Copy
Casemiro (karikaga) võitis koos Madridi Realiga 10. augustil Helsingis UEFA superkarika. See jääb talle Hispaania tippklubis ilmselt viimaseks tiitliks, kuna lähiajal ootab teda ees Manchester Unitediga liitumine.
Casemiro (karikaga) võitis koos Madridi Realiga 10. augustil Helsingis UEFA superkarika. See jääb talle Hispaania tippklubis ilmselt viimaseks tiitliks, kuna lähiajal ootab teda ees Manchester Unitediga liitumine. Foto: CHEMA REY/MARCA/SCANPIX

Inglismaa jalgpallihiid Manchester United vajab augusti jooksul endale kõvasti lisajõudu. Järgmiseks suureks täienduseks on Brasiilia jalgpallitäht Casemiro, kes lendab juba täna uuringuteks Inglismaale.

Casemiro praegune koduklubi Madridi Real andis mängijale rohelise tule, et reedel Manchesteri lennata. 30-aastane brasiillane läbib Unitedi juures meditsiinilise läbivaatuse ning selle õnnestumise korral saab ka suure tõenäosusega üleminek teoks.

Liiga odavaks Brasiilia koondislase üleminek Unitedile ei läinud. Tema eest tuleb Hispaania tippklubile maksta väljaande Marca sõnul ligemale 70 miljonit eurot, ent United vajab vahendeid valimata just keskväljale kindlust juurde.

Casemiro on Euroopa jalgpalliväljakutel üks edukamaid mängijaid. Tema auhinnakapist leiab koguni viis Meistrite liiga võitu, millega jagab erinevate Madridi Reali meeskonnakaaslastega pingerivis teist kohta. Samuti on ta võitnud kolm Hispaania meistritiitlit ja kolm klubide MMi triumfi.

Unitedi peatreener Erik ten Hag hindab Brasiilia mängumeest väga kõrgelt ning temast peaks saama meeskonna tugitala nii väljakul kui ka riietusruumis. Samuti on liitumisel vägev tema palk. Nimelt hakkab brasiillane teenima koguni 18 miljonit eurot aastas.

Raskustes siplev United vajab augustis palju lisajõudu, kuna meeskond pole enda mängumootorit õlitatult käima saanud. Inglismaa kõrgliigat alustati kahe kaotusega. Jalgpallimurul jäädi alla nii Brightonile kui ka Brentfordile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles