BLOGI ⟩ Eduseisu maha mänginud Eesti volleduo langes EMil konkurentsist

Karl-Joosep Küngas
Copy

Münchenis toimuvatel rannavõrkpalli Euroopa meistrivõistlustel pidas Eesti vollepaar Kusti Nõlvak – Mart Tiisaar matši 16 parema seas. Tänases kaheksandikfinaalis seisti silmitsi Austria duo Julian Hörli – Alexander Horstiga ning eestlased pidid tunnistama vastaste 21:18, 18:21, 8:15 paremust.

Enne mängu:

Kaheksandikfinaalis vastamisi minevatel Eesti ja Austria paaridel on olnud Münchenis täiesti erinev teekond. Kui eestlastel on tulnud juba kolmel korral väljakule astuda, siis austerlased suutnud tegutseda säästlikumalt.

E-alagruppi kuulnud Nõlvak ja Tiisaar pidid turniiri esimeses faasis korra kaotusekibedust maitsma. Kui turniiri alustati kindla 2:0 võiduga Soome paari üle, siis teises kohtumises tuli omakorda 0:2 enesekindlalt tegutsenud Šveitsi duo Marco Krattigeri – Florian Breeri paremust tunnistama.

Kaotus eestlasi rivist välja ei löönud, sest eile suudeti 1/16-finaalis konkurentsist lülitada kodupubliku ees mänginud Saksa paari Lukas Pfretzschner - Robin Sowa 21:14, 21:17.

Austerlased seevastu on EMil saanud pidada kaks kohtumist ning mõlemad need võitnud. F-alagrupis seljatati nii üllatuslikult nii Hollandi kui ka Saksamaa duo ning koht 16 parema seas oligi tagatud.

Eksperdid hindavad, et Eesti ja Austria paaride mõõduvõtt on suhteliselt võrdne, ent väike eelis antakse ikkagi eestlastele.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles