Jürgen Klopp astus suurima rivaali kaitseks välja: soovisin telefoni haarata ja kriitikutele midagi meelde tuletada

Karl-Joosep Küngas
Copy
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: RUSSELL CHEYNE/SCANPIX

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas lähevad esmaspäeval vastamisi igipõlised rivaalid, Manchester United ja FC Liverpool. Enne kohtumist võttis viimaste loots Jürgen Klopp sõna just Unitedi ebaedu kohta alanud hooajal.

United on teinud ajaloo ühe kehvema alguse Inglismaa kõrgliiga hooajale. Esimese kahe mänguga pole neil liigatabelis ühtegi punkti ning seda kohtumistes Brightoni ja Brentfordi vastu. Täna ollakse liigatabelis täiesti viimasel positsioonil.

Pärast Brentfordilt saadud 0:4 kaotust võttis raadios sõna endine Aston Villa ründaja Gabby Agbonlahor. Endine ründetuus tegi Unitedi täiesti maha ning see ajas Kloppi vihale. Sakslane soovis telefoni haarata ja stuudiosse helistada.

«Eelmine nädal polnud Unitedile kerge. Samas unustame, kui hea Brentford tegelikult on. Ma nägin selle kohtumise esimest poolaega, ent seejärel hakkasin raadiot kuulama,» lausus Klopp alustuseks.

«Gabby Agbonlahor, kes kaotas meile minu esimesel hooajal 6:0, polnud väljakul just meeskonna vaimne liider. Samas kasutas ta Unitedi kohta kohatuid väljendeid. Olin väga lähedal, et helistada sinna saatesse. Meeldetuletuseks, et ka tema oli jalgpallur.»

Klopi hinnangul pole sellised kommentaarid õigustatud ja eriti inimestelt, kes on ise jalgpallurina töötanud. Sestap polegi sakslase sõnul imestada, et täiesti tavalised fännid hakkavad arutuid kommentaare jagama.

Esmaspäeval toimuvast lahingust ootab Klopp keerulist kohtumist, kuna United püüab kindlasti kaotusteseeriat lõpetada. Samuti pole olnud Liverpooli hooaeg just väga kerge, kuna esimesest kahest mängust on näidata kaks viiki.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles