Taas etapivõitu jahtiv Taaramäe alustas Hispaania velotuuri kaalutletult

Karl-Joosep Küngas
Copy
Rein Taaramäe.
Rein Taaramäe. Foto: Thomas Samson

Hispaanias lükati eile käima aasta viimane suurtuur, milleks on Hispaania velotuur. Võistlus algas Hollandis toimunud võistkondliku temposõiduga, mille võitis kohalik meeskond Jumbo-Visma ning liidrisärki saab kanda hollandlane Robert Gesink.

Hollandis sõidetakse sel aastal koguni kolm Hispaania velotuuri etappi ning esimeseks oli neist meeskondlik temposõit. Suursoosikuna läkski rajale Jumbo-Visma, kes enda ülesannetega ka toime tuli. Ineose meeskonda edestati finišis 13 sekundiga.

Rein Taaramäe ja Intermarche - Wanty - Gobert Materiaux meeskond võttis oodatult veidi rahulikumalt. Neil sellist võimekust temposõiduks pole ning seetõttu kogunes ka kaotussekundeid väga palju. Finišis jäädi võitjatele alla minuti ja 25 ning see andis 19. koha. Taaramäe hoiab kokkuvõttes nõnda hetkel alles 126. kohta.

Möödunud aastal Hispaania velotuuril ka punast liidrisärki omanud Taaramäe soovib ka tänavu etapivõidu eest võidelda. Esimene võimalus peaks tekkima neljandal etapil, mil sõidetakse esimene mägine osavõistlus, kus võib jooksikutel võimalus tekkida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles