Tänak ei osanud võitu oodata: kuidagi suudame end kokku võtta, isegi kui meil ei ole mugav

Postimees Sport
Copy
Ott Tänak.
Ott Tänak. Foto: Bastien Baudin/Hyundai Motorsport GmbH / Austral

Hyundai meeskonda kuuluvad Ott Tänak ja Martin Järveoja võitsid Belgia MM-etapi ning saarlane kinnitas, et sarnaselt eelmisele võidule Soomes, tuli ka siinne võit neile pigem üllatusena.

«Siin võitmine oli kindlasti meile üllatus, enam-vähem nagu Soomeski. Me ei osanud seda oodata. Kuidagi suudame end ralli ajal kokku võtta, isegi kui meil pole mugav.

Hea näha, et mõned tulemused tulevad. Meil on arenguruumi, võiksime olla veel tugevamad. Tükk tööd ootab veel ees,» ütles Tänak kohe pärast viimase kiiruskatse võitu.

Hyundai tiimipealiku asetäitja Julien Moncet oli samuti võidu üle õnnelik ja tunnustas kogu meeskonda. «Tundub, et oleme leidnud positiivse dünaamika, nüüd ootab ees kõige raskem ülesanne – seda vormi hoida. Aga praegu naudime olukorda.

Suurepärane sõit Otilt ja Martinilt. Hea, et suutsime pärast Soome kruusarallit taas ka asfaldil tipus olla. Me pole veel päris seal, kus tahame, aga oleme näidanud, et auto on võimeline igal pool võitma. See on väga julgustav kogu meeskonnale, paljud inimesed olid meid siin külastamas, tänan neid kõiki,» rääkis prantslane WRC TV-le.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles