VIDEO ⟩ Avarii teinud Fourmaux peatas ralli eelviimase katse pea pooleks tunniks

Christopher Krutto
Copy
Adrien Fourmaux avarii.
Adrien Fourmaux avarii. Foto: Kuvatõmmis

M-Sporti rallitiimi sõitja Adrien Fourmaux tegi Belgia ralli eelviimasel katsel avarii ning pidi katkestama. Lisaks sellele jäi katse pea pooleks tunniks seisma.

Rallil viiendat kohta hoidnud Fourmaux libises kiires vasakkurvis teelt välja ja lõhkus oma auto ära. Nii tema kui kaardilugeja Alexandre Coriaga oli kõik korras, kuid masin jäi keset teed seisma.

Seetõttu tuli kohtunikel katse pea pooleks tunniks seisma panna, kuni tema masin teelt koristati. Kui paljudel teistel võistlustel tähendanuks see katse ärajäämist, sest punktikatset kantakse ette üle maailma televisioonis ja seda nihutada pole võimalik, siis Belgia ralli on suhteliselt lühikeste ülesõitudega ning tänu sellele sai võistlus jätkuda.

«Adrien oli hommikul haige, ei tundnud end kõige paremini. Aga selge, mis oli tänane eesmärk. See ei õnnestunud,» tunnistas M-Sporti tiimijuht Richard Millener.

Ta jätkas: «Meil oli Kreeka ralli eel niigi palju tööd, nüüd kasvas kohustuse kuhi veelgi. Isegi Breeni viis silma punktikatselt enam ei muudaks midagi. Meie tiim teeb kõvasti tööd, ei tea, millal selle eest tasu tuleb. Aga alla me ei anna.»

Võidu nimel heitlevad Ott Tänak ja Elfyn Evans. Kaks katset enne lõppu on eestlane waleslasest 6,7 sekundiga ees.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles