City kaotas liidrikoha, kuid päästis raskest seisust viigipunkti

Postimees Sport
Copy
Erling Haaland.
Erling Haaland. Foto: Rui Vieira/AP/Scanpix

Inglismaa jalgpalli kõrgliigas kaotas Manchester City tabeli liidrikoha, mängides 3:3 viiki Newcastle’iga. Kusjuures, 54. minutil oli City jäänud 1:3 kaotusseisu.

Võõrsil mänginud City asus kohtumist juba 5. minutil juhtima, kui väravavõrku sahistas Ilkay Gündogan. 23. minutit hiljem aitas Miguel Almiron Newcastle’i viigini, kuus minutit enne poolaja lõpuvilet läksid võõrustajad Callum Wilsoni värast juhtima.

54. minutiks juhtis Newcastle Kieran Trippier’i väravast 3:1 ning kui tundus, et Cityl läheb raskeks, siis järgmise kümne minutiga olukord muutus. 60. minutil lõi ühe tahaks Erling Haaland, neli minutit hiljem viigistas skoori Bernardo Silva.

Rohkem väravaid ei löödudki ning nii kaotas City hooaja kolmandas voorus esimest korda punkte. Täiseduga jätkab ainsana Londoni Arsenal, City on teisel kohal. Newcastle on tabelis kuues.

Veel mängiti täna kaks kohtumist, millest üks lõppes samuti üllatava tulemusega. Londoni Chelsea kaotas 0:3 Leedsile, kusjuures 0:2 kaotusseisu jäädi juba esimesel poolajal. Kohtumine oli tehtud 69. minutiks, mil löödi viimane värav. Chelsea kirstunaelaks kujunes Kalidou Koulibaly teine kollane 84. minutil. Chelsea on tabeli 12. kohal, Leeds koguni neljas.

Brighton alistas 2:0 West Hami, viimase hooaeg on alanud sama hukatuslikult kui Manchester Unitedi oma, olles kõik seni peetud mängud kaotanud. Seitse punkti kogunud Brighton on viies, West Ham aga liiga punane latern, sest kolmes voorus pole löödud ka ühtegi väravat.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles