Putinit toetav Ovetškin osales järjekordsel propagandaüritusel, NHLi tiimikaaslane andis üllatava kommentaari

Karl-Joosep Küngas
Copy
Aleksandr Ovetškin.
Aleksandr Ovetškin. Foto: Geoff Burke/USA Today Sports/Scanpix

Jäähokimaailma üks parimaid mängijaid Aleksandr Ovetškin osales kodumaal toimunud propagandaüritusel. Ta jagas soovijatele autogramme, seljas KHLi klubi Moskva Dynamo särk.

KHLi sotsiaalmeedias ilmusid pildid, kus Ovetškin osales Dynamo avatud treeningul. Seal jagas ta lastele meeneid ja autogramme. «On alati suurepärane näha sind sinivalges särgis,» seisis KHLi sõnumis.

36-aastane Ovetškin pole kunagi mõistnud hukka Venemaa sõjalist tegevust Ukrainas. Ka on ta tuntud Vladimir Putini toetaja. Selle kinnituseks võib tuua sporditähe Instagrami konto, kus profiilipildil on ta koos Putiniga.

Ovetškiniga koos NHLis Washington Capitalsis mängiv Nicklas Bäckström andis Rootsi väljaandele huvitava kommentaari. Rootslase sõnul on nad venelasega kokku leppinud, et ei räägi poliitikast ega Ukrainas toimuvast. 

«Meie riietusruumis sel teemal ei vestelda,» lausus Bäckström. «Ukrainas toimuv on mõistagi kohutav. Lapsed, täiskasvanud ja kõik süütud inimesed kannatavad. On väga kurb näha neid pilte, mis Ukrainast saabuvad.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles