Egon Kauri lootused kustusid

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Egon Kaur
Egon Kaur Foto: Ray Põder

Eelmisel aastal WRC Academy sarjas teise koha saanud ja sellel aastal samas sarjas taas osaleda soovinud rallisõitja Egon Kaur pidi eilseks (2. märts) ära otsustama oma osalemise 2012 aasta WRC Academy sarjas. Hetkel on seis selline, et Kaurile me selles sarjas kahjuks kaasa elada ei saa.

Põhjus nagu ikka, raha. Kahjuks ei saadud kokku summat, milleks WRC Academy sarjas on 120 000 Inglise naela. Kuigi see summa on hajutatud osamakseteks, ei olnud Kauril rahalist katet tervele hooajale, kirjutab ruudulipp.ee.

«Kahjuks hetkel midagi positiivset öelda ei ole, kisub ikka sinnapoole, et meil ei ole võimalik sinna sarja minna. Võib-olla oleksime suutnud sarja siseneda kuid kui ei paista võimalust, et me ei saaks seda edukalt jätkata, siis pole asjal jumet. On ka võimalus, et alustada teiselt etapilt, kuna üks etapp arvatakse aasta lõpus maha, kuid siis kaotaksime olulise eelise,» rääkis Kaur oma täna tehtud otsusest Kuku raadio saates Piloot.

Kuigi esmalt võib Egoni jutust välja lugeda, et äkki on veel õhkõrn võimalus teda MM-rallidel WRC Academy sarjas sõitmas näha, siis ilmselt seda siiski ei juhtu. Üks on aga talle selge, edasi üritama peab ja nüüd tuleb teha uued plaanid kuidas seda teha.

«Eks nüüd kus oleme WRC Academy osas otsuse teinud, peame vaatama kuidas edasi minna. Sõitma peab, see on selge. Kus, see on lahtine. Auto osas on valik ilmselt neljaveoline N-rühma masin. Usun, et teeme kaasa mõned Eesti sõidud, auto24 Rally Estonial tahaks stardis olla. Aga hetkel on kõik veel lahtine ja hakkame selle kallal tööd tegema,» rääkis 2010 aastal N-rühma Eesti meistriks tulnud Kaur ruudulipp.ee veebilehele. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles