VIDEO ⟩ NBA kõige väärtuslikuma mängija vise ajas ahhetama: nagu Nowitzki ja Sabonis oleksid saanud lapse (1)

Karl Mihkel Eller
Copy
Nikola Jokic (vasakul).
Nikola Jokic (vasakul). Foto: Predrag Milosavljevic/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Teist hooaega järjest korvpalliliiga NBA põhiturniiri kõige väärtuslikumaks mängijaks valitud Nikola Jokic sai jälle hakkama teoga, mis pani spordisõbrad üle maailma ahhetama. Neljapäevases MM-valikmängus Kreeka vastu tegi Serbia koondislane uskumatu kolmepunktiviske üle Giannis Antetokounmpo käe.

27-aastane keskmängija Jokic näitas oma talenti parimat küljest neljanda veerandaja otsustavatel minutitel, kui näitas oma taset pannes üle 211 cm pikkuse Antetokounmpo teele haakviske, mis sopsas rünnakusireeni kõlades korvi.

«Kui Dirk Nowitzkis ja Arvydas Sabonis peaksid lapse saama, oleks see Jokic,» hindas serblase etteastet Twitteri Euroopa meistrivõistluste finaalturniiri ametlik lehekülg, viidates kolm hooaega tagasi ketsid varna riputanud 44-aastasele sakslasele ja legendaarsele Leedu keskmängijale.

Kuigi Serbia asus sel hetkel kohtumist 87:79 juhtima, siis suutsid kreeklased pooleteise minutiga mängu viigistada ja viia lisaajale. Lõpuks võttis Serbia ikkagi 100:94 võidu.

Serbia on kuueliikmelises I-grupis neljandal kohal, pärast kolme järjestikust kaotust teeniti eile teine võit. Alagruppi juhib nelja võiduga Läti, teine on Kreeka ja kolmas Belgia, mõlemal on kolm võitu.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles