Jalgpallimäng Ukrainas kestis õhuhäirete tõttu üle viie tunni, pool ajast istuti varjendis

Postimees Sport
Copy
Lvivi Ruhhi ja Harkivi Metalisti mängijad enne kohtumise algust plakatiga, mis ütleb, et Venemaa on terroristlik riik.
Lvivi Ruhhi ja Harkivi Metalisti mängijad enne kohtumise algust plakatiga, mis ütleb, et Venemaa on terroristlik riik. Foto: Lvivi Ruhh/Facebook

Sel nädalal tehti Ukrainas pärast veebruaris alanud sõda taas algust kohaliku jalgpalli kõrgliigaga. 24. augustil ehk riigi iseseisvuspäeval toimunud Lvivi Ruhhi ja Harkivi Metalisti kohtumine kestis järjepidevate õhuhäirete kokku viis ja pool tundi, millest kaks ja pool tundi istusid mängijad varjendis.

Regulatsioonid näevad ette, et kõigil väljakutel, kus kõrgliigamänge peetakse, oleksid varjendid. Lääne-Ukrainas Lvivis toimunud mängus leidis see kohe kasutust, sest meeskondadel ja kohtunikel tuli mängu jooksul sinna poole joosta koguni kolm korda.

Mängijad varjendis (kui fotosid ei ole näha, siis kliki siia):

Õnneks jäi Lvivi piirkond tol päeval raketirünnakutest puutumata. Väga pikaks kujunenud kohtumise võitis lõpuks 2:1 Harkivi Metalist, kes on esimese vooru järel punktitabelis kolmas.

Sõjast hoolimata tehti teisipäeval Ukrainas algust kõrgliigahooajaga, millest võtab osa 16 klubi. Publikut kohtumistele ei lubata ning matšid toimuvad vaid Lääne- ja Kesk-Ukrainas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles