Ameeriklased hõõruvad võimaliku Kontaveidi–Williamsi duelli eel käsi kokku (2)

Toimetas Karl Juhkami
Copy
Serena Williams
Serena Williams Foto: Timothy A. Clary/AFP/Scanpix

Üks esimesi asju, mida (USA) tennisesõbrad tänavuse US Openi loosi järel vaatasid, oli see, kuhu paigutus oma hüvastijätuvõistlusel legendaarne Serena Williams.

Kui loos teada, kirjutas USA Today spordiajakirjanik Dan Wolken, et ameeriklanna ei saa fortuuna üle sugugi pahane olla. 

«Kuuekordsel USA lahtiste tšempionil Williamsil on teoreetiliselt võimalik oma lahkumisvõistlusel korralik turniir maha pidada, kuna avaringis tuleb talle vastu alles maailma edetabeli 80. real olev Danka Kovincic ning teises ringis kohtub ta vägagi haavatava maailma teise reketi Anett Kontaveidiga,» leidis kirjatsura. 

Sama meelt olid ka väga paljud tennisesõbrad Twitteris, kes leidsid, et asetatud mängijatest, kellest Williamsil nii ehk naa pääsu polnud, on Kontaveit kindlasti kõige lihtsamini alistatav.

Kevadel koroonaviirusega nakatunud ja pärast seda jätkuvalt oma mängu leidmisega paiguti kimpus oleva Kontaveidi vormist vahest veelgi suurem küsimus on aga Williamsi hetkeseis.

40-aastane ameeriklanna naasis tänavu Wimbledonis täpselt aastase vahe järel tennisekarussellile, kuid kaotas avaringis prantslannale Harmony Tanile 5:7, 7:1, 6:7(7). Pärast seda on ta osalenud veel Toronto tippturniiril, kus jõudis küll teise ringi, ent kaotas seal šveitslannale Belinda Bencicile 2:6, 4:6.

Selleks, et Williams ja Kontaveit USA lahtiste teises ringis kohtuvad, peab sinna mõistagi jõudma ka eestlanna. Meie esireketi avaringi vastaseks on rumeenlanna Jaqueline Cristian (WTA 76.).

Kommentaarid (2)
Copy
Tagasi üles