GALERII ⟩ Liidrite vastasseisudes sai maksimaalselt punkte vaid Flora

Postimees Sport
Copy

Jalgpalli Premium liigas oli täna kavas kaks kohtumist, kus võistlustulle astusid turniiritabeli neli esimest. Ainsana pistis täna kolm võidupunkti taskusse Tallinna FC Flora, kes alistas võõral väljakul 2:1 Paide Linnameeskonna. Nõmme Kalju ja Tallinna FCI Levadia mängisid 1:1 viiki.

Paide linnastaadionil toimunud mängus jäid võõrustajad 22. minutil Hendrik Pürgi väravast kaotusseisu. Teise poolaja alguses ehk 49. minutil aitas pealinlased kahe väravaga ette Rauno Alliku.

13 minutit hiljem jäi Paide väljakule kümnekesi, kui Abdul Razak Yusif sai punase kaardi. 71. minutil suutis Paide mängija Bubacarr Tambedou ühe värava tagasi lüüa, kuid rohkem väravaid täna välja ei pigistatud.

Õhtul kohtusid A. Le Coq Arenal Levadia ja Kalju, kus avapoolajal väravaid ei löödud. Kui teisest poolajast oli mängitud viis minutit viis Murad Velijev Levadia juhtima. 71. minutil viigistas seisu Kalju ameeriklasest poolkaitsja Andre Sherman Fortune II.

Tabeliliidrina jätkab endiselt Flora (69 punkti), teine on kaks võitu vähem teeninud Levadia (64 punkti). Kahest esimesest jäävad natuke maha Nõmme Kalju (51 punkti) ja Paide (43 punkti), kes on vastavalt kolmandal ja neljandal kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles