VIDEO ⟩ Jalgpallilegend tantsis ööklubis poolpaljaste naistega ja katsus neid rindadest

Postimees Sport
Copy
Pavel Nedved (paremal).
Pavel Nedved (paremal). Foto: OZAN KOSE/AFP/Scanpix

Endine tippjalgpallur ja nüüdne Juventuse klubi direktor Pavel Nedved jäi kaamerate ette ööklubis sünnipäeva tähistades. 50-aastaseks saanud endist Tšehhi koondislast filmiti intiimselt tantsimas kolme poolpalja naisega.

Juventuse legendaarne mängija lasi nädalavahetusel klubis rihma korralikult lõdvaks. Lühikeses, kuid meeleolukas videoklipis on näha, kuidas Nedved tantsib naistega, kes on seljast heitnud särgid ning moodustanud endise poolkaitsja ümber rivi.

Tantsunumbri ajal katsus Nedved ka ühe naise rindasid, samal ajal kui ülejäänud seltskond naeris ja end küljelt küljele kõigutas.

Juventus on keeldunud olukorda kommenteerimast, kuid internetis on video läinud viraalseks. Loetud tundide jooksul on seda vaadatud pea miljon korda.

Nedved läks 2019. aastal lahku abikaasast Ivanast, kellega tal on kaks last. Hiljem oli tema elukaaslaseks Luvie Anovcinova, kuid nende teed läksid lahku eelmisel aastal.

Nedvedi peeti omal ajal maailma üheks parimaks mängijaks ning ta võitis ka Ballon d’Ori auhinna. 2009. aastal karjääri lõpetades valiti ta Juventuse juhatusse, 2015. aastal sai temast aseesimees ning nüüd on ta edutatud direktoriks.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles