Unitedi peatreener avaldas lootust, et Ronaldo ei vaheta klubi

Postimees Sport
Copy
Cristiano Ronaldo.
Cristiano Ronaldo. Foto: Paul Terry/Sportimage/Cal Sport Media/ZUMAPRESS.com/Scanpix

Manchester Unitedi peatreener Erik ten Hag loodab, et superstaar Cristiano Ronaldo jätab nende klubis.

United võttis laupäeval hooaja teise võidu, kui alistas Southamptoni 1:0. Ronaldo alustas kohtumist pigil ning sai väljakule, kui mängida jäi vaid 22 minutit. «Mängisime temaga. Seega tahame, et ta jääks. Ma vähemalt loodan nii,» ütles Ten Hag pärast mängu.

Juba nädalaid on spekuleeritud, et Ronaldo soovib Manchesteri klubist lahkuda. 37-aastast Portugali koondise kaptenit seostati muu hulgas ka Dortmundi Borussiaga. Neljapäevani kestval üleminekuperioodil pole aga talle veel uut klubi leitud, mille põhjuseks on suuresti tema suur palgasoov.

Viis korda maailma parimaks jalgpalluriks valitud Ronaldo tervitas pärast lõpuvilet fänne, mis lükkas käima spekulatsioonid, et ehk oli tegemist tema viimase mänguga Unitedi särgis. «Me teeme plaane koos temaga,» ütles ten Hag napilt.

1. septembril kohtub United viiendas voorus Leicesteriga, kel on olnud muserdav hooaja algus. Seni on nad noppinud vaid viigipunkti ja seda avamängus Brentfordi vastu. Järgmised mängud Arsenalile, Southamptonile ja Chelseale on kaotatud väravate vahega 4:8.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles