Ennasttäis Fury: löön Ussõki neljandas raundis nokauti

Postimees Sport
Copy
Tyson Fury aprillis toimunud WBC raskekaalu tiitlimatšis, kus alistas kuuenda raundi nokkaudiga Dillian Whyte'i.
Tyson Fury aprillis toimunud WBC raskekaalu tiitlimatšis, kus alistas kuuenda raundi nokkaudiga Dillian Whyte'i. Foto: ADRIAN DENNIS/AFP/Scanpix

Pärast seda, kui poksija Oleksandr Ussõk alistas tiitlimatšis Anthony Joshua, teatas Tyson Fury, et naaseb võistluseks ukrainlasega ringi. Nüüd on Mustlaskuninga hüüdnime kandev Fury lubanud, et tiitlimatš lõppeks nelja raundi ja nokaudiga.

Kuigi Ussõki ja Fury matši pole kinnitatud, siis viimane on selle toimumises päris kindel. Karjääri jooksul 33 matšist 32 võitnud ja ühe viigi saanud Fury arvab, et Ussõkil poleks tema vastu šanssigi. «Olen kindel, et löön ta nelja raundiga nokauti, sest Mustlaskuningas ütles nii,» praalis Fury Instagramis, mida vahendas Marca.

Pärast seda, kui Ussõk säilitas oma WBO, WBA ja IBFi tiitlivööd, oli selge, et tema matš Furyga on vältimatu. Algselt loodeti, et matši toimumisajas ja -kohas jõutakse kokkuleppele septembri esimeseks päevaks, kuid nii see ilmselt pole.

Spekuleeritakse, et kõige tõenäolisemalt toimuks matš veebruaris ning Saudi Araabias, kus astusid ringi ka Ussõk ja Joshua. Samas on võõrustajatena läbi käinud ka Las Vegas, Ühendkuningriik, Katar või Araabia Ühendemiraadid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles