Neuner hurjutas Saksamaa kõmulehte

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magdalena Neuner
Magdalena Neuner Foto: SCANPIX

Ruhpoldingus peetavatel laskesuusatamise maailmameistrivõistlustel kodupubliku ees naiste 7,5 km sprindis kuldmedali võitnud sakslanna Magdalena Neuner palus pärast ametliku pressikonverentsi lõppu saalis viibivate ajakirjanike tähelepanu.

«Tahaksin midagi öelda. Kaks päeva tagasi kirjutas kõmuleht Bild, et Arnd (Peiffer – toim) rikkus ära Lena kullavõidu. Sellist asja ei tohiks kirjutada, Arnd tegi suurepärase sõidu ja tõi meile pronksi. Järgmine kord võiks tõsisemalt mõelda, mida kirjutatakse,» hurjutas Neuner.

Mõistagi käis jutt neljapäevasest segateatesõidust, kus Saksamaa oli kolmanda vahetuse järel liider, edestades lähimaid jälitajaid ligi minutiga. Viimases lasketiirus jäi aga Peifferil üks märk üles ja ta pidi minema trahviringile ning lõpuks sai Saksamaa pronksi.

Selle sõnavõtuga teenis Neuner pressikonverentsi kuulanud paarisajalt ajakirjanikult suure aplausi.

Tänase võidu üle oli Neuner mõistagi väga õnnelik. «Nautisin seda õhustikku, rahvas oli väga toetav,» tänas karjääri 11. MM-kulla võitnud Neuner kodupublikut. «Olin väga rahulik ja keskendusin endale, usun, et see mulle võidu tõigi. See oli suurepärane, kui nägin, et ka viimane lask tabas. Teadsin, et puhaste paberitega jõuan kindlasti esikolmikusse. Aga tingimused olid täna rasked, ilm oli soe ja rada pudrune, mulle meeldiks rohkem kui rada oleks kõvem.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles