Premier League’i uustulnuk vallandas peatreeneri juba nelja vooru järel

Karl Mihkel Eller
Copy
Scott Parker.
Scott Parker. Foto: OLI SCARFF/AFP/Scanpix

Eelmisel aastal Inglismaa esiliigas teise koha saanud ja Premier League’i tõusnud Bournemouth vallandas juba pärast nelja vooru peatreener Scott Parkeri. Kirstunaelaks sai laupäevane 0:9 kaotus Liverpoolile.

41-aastane Parker sai Bournemouthi peatreeneriks eelmisel hooajal ja aitas neil tõusta kõrgliigase. Mängijakarjääri jooksul Fulhamis ja West Hamis ilma teinud Parker alustaski treenerikarjääri 2019. aastal Fulhamis.

Juba on välja käidud ka hulk kandidaate, kes võiksid Parkerist vabaks jäänud koha sisse võtta. Vast kõige nimekam on Chelsea endine mängija John Terry, aga lisaks on läbi käinud Sean Dyche, Chris Wilder ja Parkeri ajutiseks asemikuks nimetatud Gary O'Neil.

Bournemouth alustas hooaega võidukalt, kui 2:0 alistati Aston Villa. Järgmistes kohtumistes ei suudetud ise lüüa ühtegi väravat ning need kaotati väravate vahega 0:16. Tuleb aga öelda, et need kaotused tulid vaid tipptiimidele.

Lisaks suureskoorilisele kaotusele Liverpoolile ei suudetud vastupanu osutada Manchester Cityle, kellele kaotati 0:4 ja Arsenalile, kelle paremust tunnistati 0:3. Homme võõrustatakse Wolvesi meeskonda.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles