TWITTERI-MÖLL Williamsile alla vandunud Kontaveit teenis kiitust: ta mängis kohati ahhetama panevat tennist

Anett Kontaveit (vasakul) ja Serena Williams.
Anett Kontaveit (vasakul) ja Serena Williams. Foto: Geoff Burke/USA Today Sports/Scanpix

Kuivõrd Anett Kontaveidil ei tulnud US Openi teises ringis võidelda mitte ainult Serena Williamsi, vaid praktiliselt kogu Arthur Ashe'i staadionile kogunenud pea 30000-pealise rahvamassiga, teenis eestlanna oma südi etteaste eest ühismeedias palju kiitust.

«Publik oli väga Serena poole kaldu ja see on muidugi arusaadav, aga see, et nad isegi ei rõõmustanud, kui Kontaveit olulisi punkte sai (mõned olid ahhetama panevad), oli lihtsalt lugupidamatu. Muljet avaldas see, kuidas ta endaga väljakul hakkama sai,» kirjutas Jacob Kisamore.

««See on õiglane. Ta väärib seda,» ütles Kontaveit Serenale pöialt hoidnud rahvahulga kohta. Ta lisas, et ei võtnud seda isiklikult,» arvas Meredith Cash.

««See oli tema hetk... see kuulus talle,» rääkis Kontaveit intervjuus Ben Rothenbergile. Ta lisas, et oli teadlik, et Serena vastu mängides võib nii minna,» täiendas Cash.

«Kõigile, kes võisid selle täna ehk unustada – Anett Kontaveit on üks tuuri armsamaid mängijaid, tulemus ei mängi rolli,» toetas Ryan eestlannat.

«Nähes seda isiklikult, seda Serena esitust vormis ja hästi mänginud Anett Kontaveidi vastu, ma ei võtaks GOAT-i (inglise keeles Greatest of All-Time ehk läbi aegade parim) enesestmõistetavana. See, kuidas ta keerulistest olukordadest välja tuli, oli uskumatu,» arvas järgmine Twitteri kasutaja.

«Kontaveit oli võitleja! Võtke tema ees müts maha,» kirjutas Chloe Soleil.

«Ennustus sai tõeks, Kontaveit ei suutnud nii vaenuliku publiku ees närvi hoida. See oli kaasaaegse kulgemisega matš. Alguses olid kõik ekstaasis (teadmatusest), siis igavlesid matši keskel, ja lõpus olid nad jälle ekstaasis. Naiste spordis pole karmimat õhkkonda võistlemiseks. Punkt,» pakkus järgmine.

Tagasi üles