VIDEO ⟩ Tennisemaailma pahapoiss kurtis, et fänn suitsetas tema mängu ajal kanepit

Postimees Sport
Copy
Nick Kyrgios.
Nick Kyrgios. Foto: Cj Gunther/EPA/Scanpix

Tennisemaailma pahapoisiks ristitud austraallane Nick Kyrgios (ATP 25.) kurtis USA lahtiste teise ringi kohtumise ajal kohtunikule, et üks fänn suitsetab tribüünil kanepit.

Wimbledoni suure slämmi turniiril finaali jõudnud oli kohtumise ajal maruvihane ja kasutas mitmeid kordi roppusi, kuid suutis prantslase Benjamin Bonzi (ATP 50.) alistada 7:6 (7:3) 6:4 4:6 6:4.

Kolmandas setis vandumise eest hoiatuse saanud austraallane kohtub järgmises ringis ameeriklasest maailma 87. esinumbri JJ Wolfiga. «Mul on lihtsalt hea meel, et pääsesin,» ütles Kyrgios pärast teise ringi võitu.

Teises setis ütles Kyrgios, et New Yorgi turniiril publiku seas istunud inimene suitsetas marihuaanat. 27-aastane mees kasutas kohtunikuga arutelu pidades roppusi ning lisas, et kanepi suitsetamine võib kahjustada mängijaid, kes kannatavad astma all, nagu ka tema ise.

«Inimesed ei tea, et ma olen raske astmaatik. Kui ma jooksen, on mul raske hingata,» ütles Kyrgios pärast matši, vahendas BBC. Mängu jätkudes palus kohtunik pealtvaatajatel väljaku lähistel suitsetamisest hoiduda.

Kyrgios juba seisab sarnase intsidenti eest silmitsi kohtuteega. Wimbledoni turniiril süüdistas ta, et üks fänn on tribüünil purjus ja endast väljas.

«See on olnud pingeline aeg. Minul ja mu meeskonnal on suured ootused. Igal turniiril, kus ma mängin, oodatakse, et ma mängin iga kord hämmastavat tennist. Mulle meeldib see surve ja ootus, et jõuan kaugele. Tunnen, et mängin oma elu parimat tennist,» ütles Kyrgios pärast USA lahtistel kolmandasse ringi jõudmist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles