Bosnia tähtmängija tunnustas Eestit abi eest (1)

Christopher Krutto
Copy
Bosnia ja Hertsegoviina tähtmängija Jusuf Nurkic (nr 0).
Bosnia ja Hertsegoviina tähtmängija Jusuf Nurkic (nr 0). Foto: ELVIS BARUKCIC/AFP/Scanpix

Bosnia ja Hertsegoviina oli koos Eesti ja Belgiaga üks kolmest koondisest, kes osalesid augustis Tartus peetud Ilmar Kullami 100. sünniaastapäevale pühendatud turniiril. Bosnialaste suurim täht Jusuf Nurkic avaldas, et ilma Eesti alaliidu toeta poleks nad siia jõudnud.

Bosnialaste rahaprobleemid sel suvel on kõigile teada ja veel kaks päeva enne Tartu suunas teele asumist ei olnud meeskonna liikmetel veel pileteid olemas. Seetõttu arvasid nad, et jäävad MM-valikmängude ja EMi eel ilma kontrollmängudeta.

«Ma eeldan ja olen päris kindel, et Eesti korvpalliliit maksmis meie piltetie eest ja aitas meid kuidagi Eestisse saata,» avaldas Nurkic BasketNewsile antud intervjuus.

Lisaks sellele kritiseeris ta kõvasti kohalikku valitsust, sest koondis oli sunnitud oma plaanides palju muudatusi tegema. Põhjuseks mõistagi see, et raha turniirile minekuks eemaldati alles viimasel hetkel.

Tema sõnul jäi seetõttu pidamata algselt plaanis olnud treeninglaager ja ühel hetkel pidid neli koondislast magama ühes hotellitoas.

Kommentaarid (1)
Copy
Tagasi üles